Ansâr Ahmadali

: +31 6 14 85 80 62

: ansar.ahmadali@tabularasa.nl

: https://www.linkedin.com/in/ansarahmadali

Ansâr heeft na zijn opleiding een ruim aantal jaren gewerkt bij verschillende (semi-)overheidsorganisaties als communicatieadviseur, bestuursadviseur en teamcoördinator van een communicatieteam. Daarnaast is hij als crisismanager actief geweest voor de veiligheidsregio’s Hollands-Midden en Kennemerland. De relatie tussen relevante inzichten uit de wetenschap en de dagelijkse communicatiepraktijk binnen de overheid heeft hem altijd geïnteresseerd. Zijn motto: “Een advies zonder onderbouwing is als een huis zonder fundament. Misschien blijft het staan, als het stormt.” Hij heeft veel ervaring opgedaan met technieken om weerstand te verminderen of te voorkomen, ook bij veranderingsprocessen binnen organisaties.

Vanuit de interesse voor sociale wetenschap in relatie tot overheidscommunicatie is Ansâr in de loop der jaren meerdere keren in aanraking gekomen met Tabula Rasa. Werken bij Tabula Rasa is voor hem de uitgelezen kans zijn ervaring uit de praktijk en de bij ons bureau aanwezige kennis over gedragsverandering via communicatie met elkaar te combineren.

Naast het werk stapt Ansâr regelmatig op de racefiets, weet hij sinds kort alles van baby’s en maakt hij deel uit van rhythm & blues-band Van Rooster.

Publicaties van Ansâr