Daniëlle Broeze

: +31 6 14 85 80 74

: danielle.broeze@tabularasa.nl

: https://nl.linkedin.com/in/

Opleiding: Master Applied Cognitive Psychology | Bachelor Psychologie

Daniëlle is consultant en projectleider bij Tabula Rasa. In haar master Applied Cognitive Psychology aan de Universiteit Leiden heeft zij veel geleerd over hoe mensen denken, en hoe zij – bewust of onbewust – keuzes maken. Bij Tabula Rasa brengt ze die kennis in praktijk.

Ze heeft zich tijdens haar studie en stage al gefocust op gedragsverandering, zowel in de maatschappelijke als de bedrijfsmatige sfeer. Zo hield ze zich bij het LEF Future Center van Rijkswaterstaat bezig met de invloed van de fysieke omgeving op gedrag. Hier heeft zij onder andere de effecten van licht op emotie, prestatie en gedrag onderzocht.

Naast gedragsverandering koestert Danielle ook een warme interesse voor de interactie tussen mensen en computersystemen. Technologie speelt een grote rol in het dagelijks leven, daarom is het belangrijk dat mensen efficiënt en intuïtief met systemen kunnen omgaan.

Buiten kantooruren is Danielle vaak in de sportschool te vinden en doet ze trouw aan yoga. Daarnaast wordt haar Netflix-abonnement goed gebruikt en kijkt ze veel films en series.

Publicaties van Daniëlle