Bart de Vos

: bart.devos@tabularasa.nl

: https://www.linkedin.com/in/bartdevos1

Opleiding: PhD Social Psychology | Master Social, Health, and Organisational Psychology | Bachelor Sociale Psychologie

Bart is consultant en projectleider bij Tabula Rasa. Sinds jaar en dag is hij geïnteresseerd in suboptimaal menselijk gedrag verklaren en oplossingen aandragen. In zijn studie en promotieonderzoek heeft hij zich met name bezig gehouden met de wetenschappelijke kant, waarbij hij onder andere onderzocht wanneer zelfzuchtige mensen soms tóch sociaal kunnen zijn en hoe een uiting van boosheid een conflict juist kan de-escaleren.

Bij Tabula Rasa zet Bart graag zijn kennis en onderzoeksvaardigheden in om grote maatschappelijke onderwerpen aan te pakken als roken, alcoholgebruik, en geestelijke gezondheid. Wat hem enorm trekt, is de mogelijkheid om bij het gehele proces van probleemstelling van een cliënt tot interventieontwikkeling en implementatie bij de doelgroep betrokken te zijn. Ook wordt hij enthousiast van de mogelijkheden om kennis te delen middels praatjes op conferenties/symposia, gastcolleges, en het opzetten en verzorgen van cursussen voor mensen geïnteresseerd in gedragsverandering.

In zijn vrije tijd speelt Bart graag een spelletje met vrienden en is hij als dammer actief in de nationale ereklasse. Hij is gefascineerd door taal en is daardoor ook continu bezig een nieuwe taal te leren (Spaans, Bulgaars, Farsi). Ook kijkt hij graag arthouse films van over de gehele wereld, liefst op filmfestivals.