Het team

We zijn een team van gedreven specialisten op het vlak van communicatie en gedrag. Nieuwe inzichten combineren we met tientallen jaren praktijkervaring, waarbij intern geen heilig huisje veilig is: wie het beter weet mag het zeggen. Wie het beter weet, moet het zeggen. Om het probleem van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te begrijpen en verhelpen, is ons team interdisciplinair. Concreet zijn bij ons de specialisaties sociale en organisatiepsychologie, economische- en consumentenpsychologie, cognitieve psychologie, algemene sociale wetenschappen en communicatiewetenschap aanwezig. We zijn geassocieerd met een onderzoeker die ook de laatste ontwikkelingen op het terrein van bijvoorbeeld neurowetenschap kent. Plus een forse dosis praktijkervaring.

Alleen het beste voor u is voor ons goed genoeg. We rusten niet voor we de onderste steen boven hebben. Maar hoe ver onze inhoudelijke honger ook gaat, we zijn altijd uit op het oplossen van praktijkproblemen van onze opdrachtgevers.

We zijn uitermate serieus, maar daarnaast staat plezier in en buiten het werk hoog in ons vaandel. Prettige relaties met klanten, teamwork, elkaar uitdagen. Buiten het werk met pubquizzen en, variërend per persoon, voetbal, yoga, maximale krachtsport, dansen, volgen van wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen en schrijven. Luchtig, maar nooit oppervlakkig.