Stagevacature

Tabula Rasa zoekt jou!

Onderzoek naar (én met) de doelgroep, kennis over gedrag en een evidence based strategie vormen de basis van effectieve communicatie. En laat dat precies zijn waar wij ons bij Tabula Rasa mee bezig houden. Samen met onze collega’s van Roorda maken we communicatie die zorgt voor positieve gedragsverandering voor uiteenlopende doelgroepen en opdrachtgevers. Zo laten we zien dat in iedereen een Supporter van Schoon zit (NL Schoon), maken we mentale gezondheid bespreekbaar (Ministerie van VWS) en zorgen we dat meer jongeren zich beschermen tegen HPV (RIVM).

Stagiairs gezocht vanaf juni

Vanaf juni zoeken we weer een stagiairs (WO) die ons vier maanden, 4 dagen per week, gaan helpen met onderzoek en het geven van advies over gedragsverandering en communicatie. In de praktijk uit dat zich bijvoorbeeld in het uitvoeren van deskresearch, straatinterviews of een co-creatie, het maken gedragsanalyses en het (mee) vormgeven vangedrags- en campagnestrategieën.

Ben jij de gedragsveranderaar in spé die we zoeken? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je motivatiebrief en CV. Dan nemen we snel contact met je op.