Vanaf februari én maart (2022) hebben we een stageplek voor studenten die in zowel onderzoek als strategie willen meewerken aan onze uiteenlopende projecten voor ministeries, grote gemeenten en andere opdrachtgevers.

Zit jij in de masterfase van een universitaire opleiding binnen de sociale wetenschappen, communicatiewetschappen of economische psychologie? Ben jij net iets gemotiveerder dan je medestudenten? En wil jij praktijkervaring opdoen bij een gerenommeerd onderzoeks- en adviesbureau dat adviseert over gedragsverandering en communicatie? Kom dan stagelopen bij Tabula Rasa in Den Haag.

Geïnteresseerd? Stuur dan vóór 1 november een mail naar wouter.wullems@tabularasa.nl, voorzien van motivatiebrief en CV. We laten je dan snel weten of je op gesprek mag komen.

Lees ook:

Tabula Rasa zoekt stagiairs

Vanaf 2022 hebben we weer stageplekken voor studenten die in zowel onderzoek als strategie wil meewerken aan onze uiteenlopende projecten voor ministeries, grote gemeenten en andere opdrachtgevers.

Lees maar, er staat niet wat er staat.

Taal, communicatie, maakt informatieoverdracht en dialoog mogelijk, maar ook het zand strooien in de ogen van de gespreksgenoot, toehoorder of lezer. Ook nu kent de communicatieprofessie beide kanten van de medaille.
Drukte op Schiphol, ook nu Nederland code rood heeft door een piek aan besmettingen.ANP Ramon van Flymen

Alleen bij levensgevaar passen we ons bij een pandemie aan

Laten we de corona-versoepelingen eens als een kolossaal gedragsexperiment zien. Wat leren we dan? Communicatiewetenschapper Bert Pol in de Gedragscolumn.