Onderzoek naar (én met) de doelgroep, kennis over gedrag en een evidence based strategie vormen de basis van effectieve communicatie. En laat dat precies zijn waar wij ons bij Tabula Rasa mee bezig houden. Samen met onze collega’s van Roorda maken we communicatie die zorgt voor positieve gedragsverandering voor uiteenlopende doelgroepen en opdrachtgevers. Zo laten we zien dat in iedereen een Supporter van Schoon zit (NL Schoon), maken we mentale gezondheid bespreekbaar (Ministerie van VWS) en zorgen we dat meer jongeren zich beschermen tegen HPV (RIVM).

Vanaf oktober zoeken we een stagiair (WO) die ons vier maanden, 4 dagen per week, gaat helpen met onderzoek en het geven van advies over gedragsverandering en communicatie. In de praktijk uit dat zich bijvoorbeeld in het uitvoeren van deskresearch, straatinterviews of een co-creatie, het maken gedragsanalyses en het (mee) vormgeven van gedrags- en campagnestrategieën.

Ben jij de gedragsveranderaar in spé die we zoeken? Stuur dan een mail naar wouter.wullems@tabularasa.nl met daarin je motivatiebrief en CV. Dan nemen we snel contact met je op.

Lees ook:

Tegen de communicatie

Wanneer je in de boekhandel op een prominente plaats een boek ziet liggen met de titel 'Tegen de communicatie', kijk je als communicatieprofessional minimaal verrast op. Welk betoog zou zich achter die provocerende titel ontvouwen?

Bij wie ligt het risico van fouten in de voorlichting?

Als communicatieprofessionals en inhoudsverantwoordelijken het oneens zijn over de verwoording, wat gebeurt er dan als dit leidt tot een juridisch geschil?

Onderschatting van de complexiteit van gedrag ligt altijd op de loer

Bert Pol sprak met Rob Ruiter (hoogleraar Toegepaste Psychologie) over de ecologische benadering van interventieontwikkeling.