Wouter Wullems

: +31 6 14 85 80 99

: wouter.wullems@tabularasa.nl

: www.linkedin.com/in/wouterwullems/

Opleiding: Bachelor Communication and Multimedia Design

Wouter is consultant bij Tabula Rasa. Tijdens zijn bachelor Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Breda heeft hij geleerd om te ontwerpen voor en met de gebruiker – vaak in een maatschappelijke context. De mens staat centraal in zijn ontwerpproces; dat betekent weg van het bureau en onderzoek doen, analyseren, prototypes maken, deze testen en weer onderzoeken, analyseren… De termen ‘design thinking’ en ‘co-creatie’ zijn hem daarom niet onbekend.

Na zijn studie heeft hij gewerkt op de communicatieafdeling van afvalinzamelaar Avalex, waar hij zijn kennis heeft ingezet om bewoners bewust(er) om te laten gaan met hun afval en grondstoffen. Door een gedragsvraagstuk over afvalscheiding is hij in aanraking gekomen met Tabula Rasa. Hier kan hij precies doen waar hij energie van krijgt: onderzoek doen met de doelgroep en dit vertalen naar concrete concepten en interventies.

In zijn vrije tijd leest, kijkt en luistert hij dagelijks het nieuws rondom technologische ontwikkelingen, wetenschap en design en blijft hij graag net dat uurtje langer wakker om de Google Keynote te kijken. In het weekend is hij vaak te vinden in een van de koffie- of lunchtentjes in Rotterdam – of daarbuiten.